top of page

Ontmoet ons team

Bianca Voorpijl

Bianca heeft een passie voor het verzorgen en helpen van mensen. Hierdoor koos ze voor een carrière in de gezondheidszorg. Die startte ze in het ziekenhuis Virga Jesse Hasselt. Al snel kriebelde het om als zelfstandig verpleegkundige te werken. Bianca werkte eerst 10 jaar onder de vleugels van Suzanne Bosmans, maar kreeg in 2018 de kans om deze ronde over te nemen. Momenteel bouwt ze met veel passie deze ronde verder uit met haar 2 collega's onder de naam Thuisverpleging MedZo. 

Robin Witting

Robin en zijn familie hebben het verpleegkundige in het bloed zitten. Zowel Robin, zijn mama, en zijn zus zijn allemaal een job als verpleegkundige gestart. Robin begon zijn carrière op de dienst 'cardiologie' in het Virga Jesse Ziekenhuis. Hij mistte daar echter de tijd en ruimte voor het sociale aspect, waardoor hij in 2018 samen met Bianca gestart is binnen Thuisverpleging MedZo.  Een keuze waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Robin is een optimist, en dit wilt hij ook laten doorschijnen in de zorg. In zijn omgang met patiënten zal hij altijd proberen van het positieve uit te gaan en de best zorg toedienen. 

Ann Vliegen

Ann is sinds 2004 afgestudeerd als vroedvrouw. Daarna begon ze haar carrière in de gezondheidszorg op de afdeling 'Kraam & Gynaecologie' in het ZOL te Genk. Later startte Ann op het ZMK te Bree waar ze meer dan 10 jaar gewerkt heeft. Toch kreeg Ann steeds vaker het gevoel dat ze meer wou, iets anders, een nieuwe uitdaging. Daarom startte ze in 2015 in de thuisverpleging waar ze met veel liefde patiënten verzorgt. Sinds december 2018 maakt ze vast deel uit van Thuisverpleging MedZo. Met veel plezier zorgt ze voor de uitbouw en goede verzorging van de patiëntenronde. 

bottom of page